Over de advertenties op deze site

Over de advertenties op deze site

Beste bezoeker,

Advertenties zijn vervelend, dat vind ik ook. Toch is het voor mij als webmaster leuk als ik op enige manier een beetje inkomsten kan verkrijgen om bij te dragen aan de kosten die het runnen van een site met zich meebrengt.

Daarom vind je op Help, ik moet koken! een klein aantal advertenties, maar wel allemaal leuke advertenties. Elke advertentie heeft 100% te maken met koken, en met leuke kookspulletjes, dat is voor mij de nummer 1 voorwaarde in het beslissen om een bepaalde webshop te adverteren. De advertenties op Help, ik moet koken! staan niet vervelend in je gezichtsveld, maar zijn ingepast in het uiterlijk van de site, het zijn webshops waar ik zelf ook spulletjes koop.

Ik heb met elke adverteerder een soort van ‘partnerschap’, wat inhoudt dat als jij als bezoeker op een advertentie klikt om iets leuks op kookgebied te kopen, ik daar een klein beetje provisie op krijg. Jouw aankoop wordt daar niet duurder van, je merkt er niets van, het enige is dat jij via ‘mijn partnerbannertje’ op de site komt van de webshop, maar uiteraard gewoon op je eigen account kan inloggen (of niet hoeft in te loggen). Vanaf het moment dat je op de site van de webshop bent ben je meteen ‘los’ van Help, ik moet koken! maar de provisie wordt door de webshop aan mij gelinkt en ook aan mij betaald door de betreffende webshop. Er wordt niets van je bewaard, je zal geen nieuwsbrieven of andere promotie in je mailbox krijgen doordat je op een bannertje hebt geklikt.

Ik wil je deze uitleg graag geven zodat het duidelijk is waarom er advertenties zijn, en wat ze wel en niet doen, en ook dat ze niet altijd vervelend hoeven te zijn…

Carla

Natuurlijk kan je ook overdrijven …

online.NUMMER5/2021