Zelfgemaakte pastasaus met de blender

Zelfgemaakte pastasaus met de blender
Stappen

STAP 1: BLENDER KLAARZETTEN
STAP 2: BLENDEN

Nodig
Bereiding
  • Heel makkelijk: Doe alle ingrediĆ«nten samen in de blender, en blend tot een mooie egale saus.
Tip:

Wil je de saus nog wat aankleden?
Snipper dan een ui in kleine stukje, snijd een courgette en een paparika in blokjes
Bak alles aan in wat olie tot het zacht is en voeg je zelfgemaakte saus erbij.

Tip:

Je kan de zongedroogde tomaten ook vervangen voor geroosterde paprika’s, de smaak wordt dan net even ander.

Goed om te weten:

Doe nooit hete saus in een blender, de deksel kan eraf schieten. Laat wat je wilt blenden altijd eerst afkoelen als het heet is. Met een staafmixer kan je wel hete sauzen blenden. In dit recept werk je met koude ingrediƫnten maar de tip is toch goed om je meteen even mee te geven.


Related Posts

Aardappelpuree los (of als je stamppot maakt)

Aardappelpuree los (of als je stamppot maakt)

Aardappelpuree is de basis voor je stamppot, maar het is ook erg lekker ‘gewoon’ bij de groenten en je stukje vlees voor als je eens iets anders wilt dan gekookte aardappelen.

Meloensalade met mozzarella en basilicum maken

Meloensalade met mozzarella en basilicum maken

Een echte mooi weer salade. Vers sappig fruit gecombineerd met zachte kaas en kruidige basilicum. Deze salade maak je zo, en hij is heerlijk als je buiten wilt eten of om mee te nemen.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


online.NUMMER5/2021