Bitterkoekjesdessert

Bitterkoekjesdessert
Nodig
  • 600 gram Griekse yoghurt
  • 110 gram honing
  • 1 theelepel kaneel
  • een zakje bitterkoekjes
Bereiding
  1. Roer de honing met de theelepel kaneel door de yoghurt totdat het een egale lichtgekleurde yoghurt is geworden
  2. Verkruimel 2 bitterkoekjes in kleine stukjes en roer die door de yoghurt
  3. Snijd twee bitterkoekjes in tot de helft en klem ze op je schaaltjes of glazen
Variant: In plaats van bitterkoekjes kan je twee eetlepels granaatappelpitjes
door de yoghurt roeren. Garneer de yoghurt met blauwe bessen, granaatappelpitjes
en amandelschaafsel.
Recept: Carla

Related Posts

Aardappelpuree los (of als je stamppot maakt)

Aardappelpuree los (of als je stamppot maakt)

Aardappelpuree is de basis voor je stamppot, maar het is ook erg lekker ‘gewoon’ bij de groenten en je stukje vlees voor als je eens iets anders wilt dan gekookte aardappelen.

Meloensalade met mozzarella en basilicum maken

Meloensalade met mozzarella en basilicum maken

Een echte mooi weer salade. Vers sappig fruit gecombineerd met zachte kaas en kruidige basilicum. Deze salade maak je zo, en hij is heerlijk als je buiten wilt eten of om mee te nemen.



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


online.NUMMER5/2021