Chinese kool wokken

Chinese kool wokken
Nodig
  • 1 chinese kool
  • halve gesnipperde ui
  • aromat
  • azijn
  • geraspte kaas (eventueel, is wel heel lekker)
  • olijfolie
Bereiding
  1. Snijd de kool eerst in de lengt door, en vervolgens snijd je hem in reepjes
  2. Verwarm een scheut olijfolie in een wokpan
  3. Bak de gesnipperde ui aan
  4. Voeg de reepjes chinese kool toe en roerbak mee tot tot ze slinken
  5. Breng op smaak met een halve theelepel aromat (of naar smaak)
  6. Voeg een scheutje azijn toe
  7. Roer twee eetlepels geraspte kaas mee. De kaas kan je eventueel weglaten als je meer de koolsmaak wilt behouden.

Related Posts

Aardappelpuree los (of als je stamppot maakt)

Aardappelpuree los (of als je stamppot maakt)

Aardappelpuree is de basis voor je stamppot, maar het is ook erg lekker ‘gewoon’ bij de groenten en je stukje vlees voor als je eens iets anders wilt dan gekookte aardappelen.

Meloensalade met mozzarella en basilicum maken

Meloensalade met mozzarella en basilicum maken

Een echte mooi weer salade. Vers sappig fruit gecombineerd met zachte kaas en kruidige basilicum. Deze salade maak je zo, en hij is heerlijk als je buiten wilt eten of om mee te nemen.



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


online.NUMMER5/2021