Chocoladepannenkoeken

Chocoladepannenkoeken
Nodig
Bereiding
  1. Zeef de bloem met het zout boven een grote beslagkom.
  2. Voeg de eieren en de helft van de chocolademelk toe en klop met een garde tot een glad beslag.
  3. Schenk de rest van de chocolademelk erbij en klop opnieuw glad.
  4. Dek de kom af met vershoudfolie en laat het beslag 30 minuten staan.
  5. Verhit een klontje boter in een koekenpan en schep er een soeplepel beslag in. 
  6. Draai de pan rond zodat de hele bodem bedekt is.
  7. Laat de pannenkoek ongeveer 2 minuten op middelhoog vuur bakken tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin.
  8. Draai de pannenkoek om en bak nog 1 minuut
  9. Herhaal met de rest van het beslag
  10. Houd de pannenkoeken warm onder een deksel of een bord tot al het beslag gebruikt is.
Garneren
  1. Snijd de bananen in plakjes. Leg de pannenkoeken op de borden en garneer ze met banaanplakjes.
  2. Schep op elke pannenkoek een bol Hertog Romige Straciatella ijs en lepel de stroop erover. Bestuif met poedersuiker.

Related Posts

Sladressing op yoghurtbasis

Sladressing op yoghurtbasis

Er zijn vele soorten sladressings te koop in de supermarkt, toch is het leuk als je zelf een basisdressing kan maken. Ook nog eens heel lekker en helemaal niet moeilijk.

Spitskoolstamppot met puntpaprika maken

Spitskoolstamppot met puntpaprika maken

Spitskool is gezond vanwege de vitamine-C die er in zit. Deze stamppot is erg lekker en heel geschikt voor in het voorjaar en zomer.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


online.NUMMER5/2021