Eierslaatje maken

Eierslaatje maken
Nodig
  • 3 eieren,
  • 1 kleine ui
  • peper, maggi, kerrie
  • mayonaise
  • paar takjes bieslook (vers verpakt in een verpakkinkje in de koeling
Bereiding
  1. Kook de eieren, laat ze afkoelen, pel ze en prak ze.
  2. Snijd een kleine ui (of de helft) hele klein. Doe de gesnipperde ui-stukjes bij het geprakte ei en roer door.
  3. Voeg toe: een klein beetje peper, maggi en kerrie naar smaak.
  4. Voeg mayonaise toe tot het smeerbaar is.
  5. Voeg fijngeknipte bieslook toe (niet teveel, bieslook heeft veel smaak).


Variant: voeg een halve eetlepel Italiaanse kruiden toe. (in een potje van Verstegen)


Related Posts

Aardappelpuree los (of als je stamppot maakt)

Aardappelpuree los (of als je stamppot maakt)

Aardappelpuree is de basis voor je stamppot, maar het is ook erg lekker ‘gewoon’ bij de groenten en je stukje vlees voor als je eens iets anders wilt dan gekookte aardappelen.

4-seizoenenpeperkaas maken

4-seizoenenpeperkaas maken

Zelf peperkaas maken van verse 4-seizoenenpeper. Heerlijk op toosjes of op een stukje Turks brood of stokbrood. Ook nog eens heel makkelijk te maken.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


online.NUMMER4/2021