Gevulde eieren maken

Gevulde eieren maken
Nodig
  • 4 eieren
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 theelepel mosterd
  • Snufje paprika poeder
  • Snufje kerriepoeder
  • Paar drupjes balsamico
  • Verse bieslook
Bereiding
  1. Kook de eieren in ca 10 minuten hard.
  2. Spoel ze af onder koud water zodat ze schrikken.
  3. Pel de eieren en snijd ze doormidden.
  4. Haal het eigeel met een vorkje of mesje er uit en doe dit in een kommetje.
  5. Prak dit met een vork zo fijn mogelijk.
  6. Voeg de mayonaise, mosterd, paprikapoeder, kerriepoeder en drupjes balsamico toe en meng goed door elkaar.
  7. Doe het mensgel in een spuitzak en maak mooie toefjes in de eiwitten.
  8. Bestrooi met wat bieslook.

Related Posts

Aardappelpuree los (of als je stamppot maakt)

Aardappelpuree los (of als je stamppot maakt)

Aardappelpuree is de basis voor je stamppot, maar het is ook erg lekker ‘gewoon’ bij de groenten en je stukje vlees voor als je eens iets anders wilt dan gekookte aardappelen.

4-seizoenenpeperkaas maken

4-seizoenenpeperkaas maken

Zelf peperkaas maken van verse 4-seizoenenpeper. Heerlijk op toosjes of op een stukje Turks brood of stokbrood. Ook nog eens heel makkelijk te maken.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


online.NUMMER4/2021