Makkelijke Aziatische komkommersalade

Makkelijke Aziatische komkommersalade
Nodig
Bereiding
  1. Rooster de sesamzaadjes kort in een droge hete koekenpan tot ze heel lichtbruin zijn. (zonder olie of boter in de pan)
  2. Schil lange linten van de komkommer met een dunschiller of kaasschaaf en doe deze in een kom.
  3. Besprenkel ze met citroensap, olijfolie, sesamolie en sojasaus en hussel goed door.
  4. Strooi hierover de geroosterde sesamzaadjes.

Related Posts

Aardappelpuree los (of als je stamppot maakt)

Aardappelpuree los (of als je stamppot maakt)

Aardappelpuree is de basis voor je stamppot, maar het is ook erg lekker ‘gewoon’ bij de groenten en je stukje vlees voor als je eens iets anders wilt dan gekookte aardappelen.

4-seizoenenpeperkaas maken

4-seizoenenpeperkaas maken

Zelf peperkaas maken van verse 4-seizoenenpeper. Heerlijk op toosjes of op een stukje Turks brood of stokbrood. Ook nog eens heel makkelijk te maken.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


online.NUMMER4/2021