Makkelijke Pas­ta tri­co­lo­re

Makkelijke Pas­ta tri­co­lo­re
Nodig
Bereiding
  1. Snijd de tomaten aan de onderkant kruislings in. Dompel ze 20 sec. in kokend water. Neem ze eruit en laat afkoelen. Verwijder het vel, de harde kern en de zaadjes van de tomaten. (Dit heet ‘tomaten ontvellen, zie ook de uitleg op Help, ik moet koken!) Snijd het vruchtvlees in blokjes.
  2. Scheur op één takje na de basilicumblaadjes in stukjes en schep ze om met de tomaat, de olie en breng pittig op smaak met (versgemalen) peper en zeezout.
  3. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  4. Schep de warme pasta door het tomatenmengsel.
  5. Garneer met de laatste basilicumblaadjes en serveer direct.

Related Posts

Sladressing op yoghurtbasis

Sladressing op yoghurtbasis

Er zijn vele soorten sladressings te koop in de supermarkt, toch is het leuk als je zelf een basisdressing kan maken. Ook nog eens heel lekker en helemaal niet moeilijk.

Spitskoolstamppot met puntpaprika maken

Spitskoolstamppot met puntpaprika maken

Spitskool is gezond vanwege de vitamine-C die er in zit. Deze stamppot is erg lekker en heel geschikt voor in het voorjaar en zomer.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


online.NUMMER5/2021