Pasta met je eigen gemaakte pesto

Pasta met je eigen gemaakte pesto
Nodig
Bereiding
  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar of kijk naar ons recept met uitleg voor beginners.
  2. Pluk de blaadjes van de basilicum, houd een paar blaadjes achter om aan het eind de pasta te garneren.
  3. Maal ondertussen de pijnboompitten, kaas en knoflook fijn in de hakmolen van de staafmixer. Voeg de basilicumblaadjes en de olie toe aan het mengsel en maal kort tot het pesto is geworden.
  4. Breng op smaak met peper en zout. Schep de pesto om met de pasta op de borden.
Serveertip:

Lekker met rucola en extra geroosterde pijnboompitten.


Related Posts

Sladressing op yoghurtbasis

Sladressing op yoghurtbasis

Er zijn vele soorten sladressings te koop in de supermarkt, toch is het leuk als je zelf een basisdressing kan maken. Ook nog eens heel lekker en helemaal niet moeilijk.

Spitskoolstamppot met puntpaprika maken

Spitskoolstamppot met puntpaprika maken

Spitskool is gezond vanwege de vitamine-C die er in zit. Deze stamppot is erg lekker en heel geschikt voor in het voorjaar en zomer.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


online.NUMMER5/2021