Pasta met tomaat, ricotta en basilicum maken

Pasta met tomaat, ricotta en basilicum maken
Nodig
Bereiding
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking of volg het recept van Help, ik moet koken.
  2. Snijd de basilicum fijn.
  3. Schep de ricotta om met de helft van de olie en de helft van de basilicum en breng op smaak met de nootmuskaat, peper en zout, zet aan de kant.
  4. Giet de pasta af en bewaar 1-2 eetlepels van het kookvocht. (Het water waar de pasta in gekookt heeft)
  5. Halveer de tomaten.
  6. Schep de pasta om met de tomaten en de rest van de olie.
  7. Verdeel de pasta over borden.
  8. Schep er wat ricotta op en bestrooi met de rest van de basilicum.

Related Posts

Gevulde courgette met couscous maken

Gevulde courgette met couscous maken

Gevulde courgette is weer eens wat anders, niet iets dat je heel vaak maakt, en daarom wel zo apart, en natuurlijk erg lekker!

Mexicaanse quiche op worteltortillas

Mexicaanse quiche op worteltortillas

Maak eens een quiche op tortillas in plaats van op bladerdeeg of croissantdeeg. Apart! En deze is Mexicaans.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


online.NUMMER5/2021