Tomaten-mascarponesaus spaghetti maken

Tomaten-mascarponesaus spaghetti maken
Nodig
Bereiding
  1. Verhit de olie in een hapjespan.
  2. Snijd de knoflook fijn. Fruit de knoflook 1 minuut
  3. Voeg de tomato frito toe en breng aan de kook.
  4. Laat dit 5 minuten zacht koken.
  5. Haal de blaadjes basilicum van het steeltje af. Voeg de mascarpone en de basilicum toe, houd wat blaadjes basliicum achter voor garnering.
  6. Breng op smaak met peper en zout en warm nog 2 minuten door.
Tip: Je kan de tomaten-mascarponesaus 1 dag van tevoren maken. Verwarm de saus vlak voor
het serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 minuten.

Related Posts

Sladressing op yoghurtbasis

Sladressing op yoghurtbasis

Er zijn vele soorten sladressings te koop in de supermarkt, toch is het leuk als je zelf een basisdressing kan maken. Ook nog eens heel lekker en helemaal niet moeilijk.

Spitskoolstamppot met puntpaprika maken

Spitskoolstamppot met puntpaprika maken

Spitskool is gezond vanwege de vitamine-C die er in zit. Deze stamppot is erg lekker en heel geschikt voor in het voorjaar en zomer.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


online.NUMMER5/2021