Nodig
- 20 snoeptomaten of 3 à 4 Tasty Tom trostomaten
- Een halve rode ui
- Een halve eetlepel kappertjes (in een potje)
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel balsamico-azijn
- snufje zeezout (van Verstegen in een potje bij de kruiden)
- Een paar verse blaadjes basilicum (vers verpakt per 15 gram in een verpakking in de koeling)
Bereiding
- Halveer de snoeptomaatjes of als je trostomaten hebt, snijd ze in stukken zo groot als halve snoeptomaatjes
- Snijd de ui in dunne ringetjes die je weer halveert tot reepjes en roer ze samen met de halve tomaatjes in een kom.
- Strooi de kappertjes erover en roer door elkaar.
- Roer in een apart kommetje de olijfolie, de balsamico en het zeezout doorelkaar om de dressing te maken.
- Roer de dressing door de salade.
- Garneer de salade met een paar verse basilicumblaadjes