Van Thuisbezorgd naar Thuiskok in 4 stappen

Van Thuisbezorgd naar Thuiskok in 4 stappen

Van Thuisbezorgd.nl naar thuiskok. Zelf koken, en het ook nog leuk vinden. Je bent op de goede site, want dat kan!

Leer koken vanaf het begin: Op Help, ik moet koken! vind je recepten voor de dagelijkse gewone basis maaltijden, stap voor stap uitgelegd. Daarnaast vind je ook recepten voor andere leuke dingen die allemaal niet moeilijk zijn en geschikt zijn voor jou als beginnende kok om uit te proberen. Je hoeft geen keukenprins of -prinses te zijn om lekker te kunnen koken, even oefenen en jij kan een goede maaltijd in elkaar zetten.

Volg de vier stappen en laat je helpen op je weg van kartonnen pizzadozen naar de leuke borden van je servies met lekker eten er op.

Je kan zelf bepalen hoe lang elke stap voor jou duurt en wanneer je doorgaat naar de volgende stap. Maar niet getreurd… hoe goed je ook kan koken, stap 1 mag je altijd als tussendoortje doen, want een lekkere pizza die je niet zelf hoeft te maken is natuurlijk voor iedereen een tractatie.

Veel plezier met koken, en laat eens weten of het je lukt.. dat vinden we altijd leuk.

Volg het stappenplan en alles komt goed!

Stap 1 / Thuis laten bezorgen! Lekker makkelijk!

Stap 1 / Thuis laten bezorgen! Lekker makkelijk!

Stap 1. Lekker je eten laten bezorgen. Je kan tv blijven kijken, of blijven gamen, je eten wordt gewoon naar je toe gebracht. Zelfs met slecht weer. Voor de variatie zijn er ook goede kant-en-klaar maaltijden in de supermarkt. Veel zelfs.
Stap 2 / Een beetje van jou, een beetje uit een potje

Stap 2 / Een beetje van jou, een beetje uit een potje

Thuisbezorgen en kant-en-klaar is dus niet zo handig voor een permanente eet-oplossing. Je wilt nu toch beginnen om zelf wat beginnen te maken.
Stap 3 / Alles zelf doen! Geen potjes en pakjes meer

Stap 3 / Alles zelf doen! Geen potjes en pakjes meer

Je kan nu zelf aardappelen koken en pasta koken. Nu wil je leren om ook de groenten zelf te koken. Je leert nu hoe je een handig stappenplan maakt voor je maaltijd.
Stap 4 / Het lukt! Ik wil meer proberen

Stap 4 / Het lukt! Ik wil meer proberen

En nu ben je bij stap 4. Je hebt nu al best veel geleerd. Je kan een basismaaltijd maken. Je kan met recht trots zijn op jezelf. Van Thuisbezorgd.nl naar een kok die lekkere basismaaltijden kan maken. En dat in maar drie stappen. Maar waarschijnlijk Naar recept
Het lukt!!!!


online.NUMMER5/2021