Over Help, ik moet koken!

Over Help, ik moet koken!

Ga je op jezelf wonen? Ga je op kamers? Wil je (of moet je) zelf gaan koken maar weet je eigenlijk helemaal niet hoe dat moet? Dat kan, er zijn genoeg redenen waardoor je nooit hebt hoeven te koken, of er tot nu toe geen interesse in had en nu ineens toch zelf moet, of wil gaan koken.

Help, ik moet koken! is een site speciaal voor de beginnende kok. Stap voor stap leer je hoe je de gewone dagelijkse basisgerechten maakt, van aardappels koken, van een ei bakken tot aan bijvoorbeeld verse spinazie koken.

Ik ben op het idee gekomen voor deze site omdat Evelien, mijn dochter, nu 22 jaar, gaat samenwonen met haar vriend en dus .. zelf moet gaan koken… en ook niet weet hoe dat moet. Ik hoop dat zij, en met haar vele anderen, gemak en hulp zullen hebben van deze site en zo het koken onder de knie zullen krijgen.

Naast Help, ik moet koken! heb ik nog een andere site, De Receptenwaaier Vegetarische Recepten. Dit is een kooksite met meer dan 600 vegetarische recepten van makkelijk tot moeilijk, met kookweetjes, ideetjes en meer. Misschien als je het koken leuk gaat vinden en merkt dat het helemaal niet moeilijk is, is De Receptenwaaier een leuk vervolg voor je prille kook-carrière.

Heb je toch nog een kookvraag die je niet kan vinden op Help, ik moet koken! schroom niet om die te stellen, je krijgt altijd antwoord, en geen enkele vraag is dom. Domme vragen bestaan niet, domme antwoorden wel…

Ik wens je veel kookplezier en vooral veel succes,

Carla.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


online.NUMMER5/2021